Dibināts 2000. gadā, SIA Sudrablīnis ir ģimenes uzņēmums ar bagātu pieredzi. Rūpējoties par katru klientu, uzņēmuma prioritāte ir augsta un nemainīga kvalitāte. Mūsu mērķis ir piedāvāt augstākās kvalitātes produktus par pieejamām cenām.
Uzņēmumam 2006. gadā, kā vienam no pirmajiem zivju pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, tika piešķirts Eiropas Savienības pārtikas pārstrādes uzņēmuma numurs LV 112 Z. Ražošanā tiek ievēroti augsti kvalitātes standarti, kvalitātes paškontroles sistēma HACCP.

Sudrablīnis šobrīd ražo 25 veidu produktus dažados fasējumos. Visu veidu savvaļas Klusā okeāna lašu ikrus, foreļu, zaķzivs, moivas ikrus un stores kaviāru. Pēc japāņu receptes tiek ražots suši kaviārs Masago un Tobiko (drīzumā plānots atsākt ražot Kazunoko un Ikura). Produkcijas klāstā ir arī mākslīgie ikri, kā arī siera krēms ar ikriem. Uzņēmums uzsācis arī kūpinātu produktu ražošanu inovatīvajos Darfresh vakuuma iepakojumos. Sudrablīnis aktīvi eksportē savu produkciju arī uz ārzemēm: Igauniju, Lietuvu, Poliju, Čehiju, Rumāniju, Bulgāriju, Grieķiju, Kipru, Ungāriju, Vāciju, Spāniju, Lielbritāniju, Īriju, Zviedriju, Somiju, kā arī Ķīnas Tautas republikas Honkongas īpašo administratīvo rajonu un Libānu.

Uzņēmums nesen ir spēris nozīmīgu soli uz priekšu pretim klientiem un 2021.gadā izveidojis jaunu zīmolu ar nosaukumu EXPRESS GOURMET, lai piedāvātu ikvienam nogaršot un novērtēt jaunu restorānu klases ēdienu kategoriju, baudot viegli pagatavojamus, svaigus un gardus ēdienus ikvienam, kas radīti pēc īpašām šefpavāru receptēm.

Our team

Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš

2000.

iecienītie sviestmaižu ikri (sarkanie, melnie)

2000.

2002.

2002.

lašu ikri (ketlasis, kuprlasis, karaliskais lasis)

2006.

foreļu ikri

2006.

2010.

2010.

zaķzivs ikri (sarkanie, melnie)

2011.

suši kaviārs masago

2011.

2015.

2015.

moivas ikri (oriģinālie, sarkanie, melnie)

2015.

suši kaviārs tobiko

2015.

2015.

2015.

Storveidīgo zivju ikri

2016.

siera krēms ar dabīgajiem moivas ikriem

2016.

2017.

2017.

auksti kūpināta Norvēģijas laša fileja, šķēlēta

2017.

mazsālīta Norvēģijas laša fileja, šķēlēta

2017.

2018.

2018.

auksti kūpināta Dānijas foreles fileja, šķelēta

2018.

mazsālīta Dānijas foreles fileja, šķēlēta

2018.

2018.

2018.

Ikura (FOREĻU, KETLAŠA)

2019.

auksti kūpināta savvaļas laša nerkas fileja, šķēlēta

2019.

2019.

2019.

mazsālīta savvaļas laša nerkas fileja, šķēlēta

2020.

uzsākta gatavo ēdienu izstrāde

2020.

2020.

2020.

Suši kaviārs Kazunoko